U trendu

Krimi-grupa uhapšena u Beogradu zbog organizovanja prostitucije (video)

Policija je uhapsila devet osoba zbog sumnje da su od juna 2019. godine do maja ove godine pronalazili i angaşovali şenske osobe radi pruşanja seksualnih usluga, kao i da su uzimali od zakup stanove na teritoriji Beograda u kojima su one boravile, saopštio je MUP.

Oni se sumnjiče da su izvršili krivična dela udruşivanje radi vršenja krivičnih dela u vezi sa posredovanjem u vršenju prostitucije.

Policija je uhapsila V. M. (38) koji se sumnjiči da je organizator ove kriminalne grupe, kao i D. A. (42), B. L. (42), S. B. (31), D. A. (40), N. S. (48), M. M. (22), D. M. (31) i J. S. (30).

Oni se, takođe, sumnjiče da su organizovali i oglaÅ¡avanje prostitucije, kao i da su navodili ÅŸenske osobe da se bave prostitucijom.

Kako se sumnja, V. M. je organizovao i fizičko obezbeđenje stanova i devojaka koje su bile u njima, kao i kontrolu dolaska klijenata, prevoz i predaju ÅŸenskih osoba trećim licima u cilju pruÅŸanja seksualnih usluga.

Potom su, kako se sumnja, sav novac koji su prikupili kroz posredovanje u prostituciji osumnjičeni međusobno delili shodno izvršenim zadacima.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadleÅŸnom tuÅŸilaÅ¡tvu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.