U trendu

Maloletnici divljali Paraćinom, povređena dva policajca

Trojica maloletnika iz Paraćina su tokom nasilne vožnje po gradu udarila u punoj brzini u patrolno vozilo policije i povredila dvojicu policajaca, a protiv njih je podneta krivična prijava zbog napada na službeno lice, saopštila je danas jagodinska policija.

Jedan policajac je teže povređen i zadržan u Opštoj bolnici u Ćupriji a drugi lakše, dok maloletnici nisu povređeni, navodi se u saopštenju.

„Osumnjičeni se terete da su, vozilom marke ‘reno’ inostranih registarskih tablica, u punoj brzini i bez zaustavljanja, udarili u patrolno vozilo policije koje je imalo uključenu zvučnu i svetlosnu signalizaciju”, navodi policija.

Patrola poliocije je tragala za vozačem koji je u vozilo sipao gorivo na benzinskoj stanici u selu Donja Mutnica kod Paraćina i pobegao sa pumpe.

„Policijski službenik koji je sedeo na mestu suvozača u patrolnom vozilu zadobio je povredu glave i zadržan u Opštoj bolnici u Ćupriji, dok je policijski službenik koji je upravljao patrolnim vozilo zadobio lakše telesne povrede.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.