U trendu

Milica Dabović: Šakom me je razvalio a onda me razbuđivao

Košarkašica Milica Dabović u centru je interesovanja javnosti zbog prijave koju je podnela protiv bivšeg partnera, koji je pretukao.

Šime Šiklić Simon napao je Milicu u nedelju i naneo joj povrede, a cele nedelje ovaj par se međusobno optužuje preko medija.

Samo dan nakon što je Simon za Pink izjavio da proslavljena košarkašica „laže“, Milica je u ispovesti za „Story“ otkrila detalje nasilja koje je preživljavala tokom godinu i po dana.

„Pred Novu godinu, na Karaburmi, nokautirao me je. Samo zato što mi je drugarica poslala poruku da dođem na doček u jedan beogradski hotel. Uzeo mi je telefon, prelistao poruke, i video sliku moje drugarice sa dečkom i prijateljima. Naravno, video je samo muškarce, Ja sam gledala u svoje kučiće, nisam se ni nadala, odjednom me je nokautirao, prišao i počeo da me grize po glavi i nosu,“ rekla je ona.

„Izbacila sam ga tad sa svim stvarima, ali molio je da mu oprostim, a ja sam molila da me ostavi na miru. Na kraju sam popustila iz ljubavi. Ali uvek se nasilje ponovi, govorili su mi – ko te jednom udari, udaraće te zauvek. Prvi put nikada nije i poslednji.“

Ona je ispričala i kako je Šiklić nokautirao kada su se vraćali iz Francuske.

„Bilo mu je vrlo lako. Ja sam nešto zvocala, a rekla sam mu hiljadu puta – zvocaj i ti meni, nije to razlog da me udariš. Šakom me je razvalio, udarila sam u onaj prozor, i onda me je razbuđivao. Tako sam znala da me je onesvestio.“

Nasilje koje se ponavljalo dobilo je drugu dimenziju kada je Milica morala da ga opiše pred tužiocem.

„Pitao me je – koliko često se dešavalo? Prvo sam rekla ‘ne često’, onda razmislila i rekla ‘jednom u 15-20 dana, onda u glavi izbrojala da između udaraca 27. decembra i 5. januara nije prošlo ni dve nedelje i rekla ‘jednom u 10-15 dana’. I počela da se smejem od očaja,“ rekla je ona.

Tužilaštvo prikuplja dokaze, a Šikliću je izrečena mera zabrane prilaska.

„Ako mi samo pošalje poruku, makar i sa drugog broja, odmah ide u zatvor. Nije moglo drugačije, ne bih ga se nikad oslobodila,“ zaključila je Milica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.