U trendu

Mladić u komi nakon brutalnog napada: Isekli ga 100 puta mačetom i satarom

Nepoznati napadači naneli teške telesne povrede Aleksandru Todoroviću i on se nalazi u komi u Urgentnom centru.

Kako prenose beogradski mediji, 25-godišnji mladić iz Velikog Sela kod Beograda brutalno je pretučen u blizini svoje kuće, a nepoznati mladići mačetama i satarama naneli više od 100 posekotina po glavu i telu.

Napad se dogodio u Teslinoj ulici u Velikom Selu u noći između 3. i 4. februara i otad je nesrećni mladić u Urgentnom centru u komi.

Njegovi roditelji ogorčeni su jer se plaše da oni koji su im unakazili dete neće odgovarati.

–  Dete su mi pretukli na sto metara od kuće i lekari se bore za njegov život. U komi je u šok-sobi u Urgentnom centru, još ga nisam videla, rekli su mi da ima oko 100 posekotina. Čula sam da je samo jedan od napadača uhapšen, a bilo ih je više sigurno. Oni moraju da odgovaraju za ono što su uradili – priča potresena Smilja Todorović, majka povređenog mladića.

Ona objašnjava da joj je sin brutalno pretučen i iskasapljen u noći između subote i nedelje kad se iz igraonice vraćao kući kolima.

– Tamo se omladina okuplja, Aleksandar je bio s prijateljima i kad su se razišli, sat i po posle ponoći, krenuo je kući. Nedaleko od kućnog praga neki mladići su mu preprečili put i brutalno ga pretukli. Srećom, uspeo je da dođe do kuće i s vrata rekao: „Tata, razbili su mi glavu, vozi me kod lekara“ – priča nesrećna majka.

Prema njenim rečima, njen sin imao je više hirurških intervencija.

– Kakve je povrede imao govori i to da su nam kola kojima ga je suprug prevezao puna krvi. Krvi ima još i na asfaltu gde su ga pretukli – navodi uplakana majka mladića.

Meštani su zbog brutalnog prebijanja juče po podne organizovali protest, tražeći da nasilnici odgovaraju.

Beogradska policija uhapsila je M. S. (19) zbog sumnje da je pokušao da izvrši ubistvo. Osumnjičeni se tereti da je 4. februara ove godine naneo teške povrede 25-godišnjem mladiću u Velikom Selu.

1 komentar
  1. Johnny Rotten

    To je kabadahijska „omladina“ kojoj su uzor američki filmovi jevrejskog ološa, Pohapsiti sve i po 20g teške robije i da rade svaki dan s lancima na nogama po domačinstvima starih i iznemoglih ljudi za kaznu i obavezno narandžasta drečava odjela>kao nauk svim ostalim huliganima!!!!

Napišite komentar