U trendu

Monstrum tukao i silovao ćerku, devojčicu posle 48 sati pakla spasile komšije

Otac monstrum iz Požarevca, koji je silovao i tukao svoju 16-godišnju ćerku, branio se pred tužiocem ćutanjem, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

Prema pisanju domaćih medija, 60-godišnji Ž. M. koji je uhapšen krajem prošle nedelje zbog sumnje da se tri meseca posle uslovnog puštanja na slobodu iz zatvora, dva dana krvnički iživljavao nad svojom ćerkom, sproveden je u Više tužilaštvo u Požarevcu u subotu, pošto mu je istekao 48-časovni pritvor.

Međutim, on nije želeo da iznosi odbranu, niti bilo šta priča o danima kada je u kući držao zaključanu ćerku, tukao je i silovao. Uprkos tome, iskaz devojčice koji je dala policiji i lekarski nalaz u kojem stoji da je zadobila brojne podlive po telu, kao i ginekološki nalaz, bili su dovoljni da mu se odredi pritvor do 30 dana.

Njemu se na teret stavlja krivično delo silovanje maloletne osobe, za koje je zaprećena kazna od pet do 15 godina zatvora. Otežavajuća okolnost je što je u pitanju osoba koja je već osuđivana, pa bi kazna mogla biti bliža maksimalnoj.

Za vreme njegovog pritvora, a u toku ove sedmice, biće saslušana i žrtva, ali i svi drugi svedoci. Između ostalog, i članovi porodice koji su devojčicu krili od oca monstruma kada je ona pobegla od njega.

– Devojčica je posle dva dana iživljavanja pobegla kod komšija, poznanika njene porodice. Došla je sa podlivima, uplakana i molila ih da je prime i sakriju od oca. Oni su je sakrili i u njihovoj kući je bila nekoliko dana, a oni nisu pozvali policiju jer su se svi, kao i ona, uplašili za svoju sigurnost s obzirom na to da je njen otac bio u zatvoru zbog ubistva – priča izvor „Blica“ upoznat s istragom.

Prema njegovim rečima, žrtva je posle nekoliko dana skupila hrabrost i pozvala svoju majku koja u Smederevu živi sa starijom ćerkom.

– Žena je odmah došla u Požarevac i sa ćerkom otišla u policiju. Ubrzo zatim i Ž. M. je uhapšen – priča izvor.

Pakao u porodici u Požarevcu dešavao se od 10. do 12. maja, kada je osumnjičeni Ž. M. bio sam sa ćerkom u porodičnoj kući.

U toj kući inače živi i sin silovatelja, koji je 11 godina stariji od sestre.

Ž. M. je tada prvo nasrnuo na sopstvenu ćerku, i kako se devojčica opirala, počeo je da je udara čak i pesnicama. Prema saznanjima iz istrage, on nije birao gde će udariti ćerku, a posle batina ju je brutalno silovao. To se ponavljalo nekoliko puta tokom dva dana koliko je monstrum bio sam sa ćerkom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar