U trendu

MUP: Identifikovan napadač na birače u Kotraži

BEOGRAD – Pripadnici policije identifikovali su 37-godišnjeg B.P. iz Prijepolja kao osobu koja je danas na biračkom mestu u Kotraži, u opštini Lučani, napala dvoje građana koji su došli da glasaju na lokalnim izborima.

Kako je objavljeno na sajtu MUP-a, Policijskoj stanici Lučani je od strane dvoje građana prijavljeno je da su, prilikom dolaska na biračko mesto broj 25 u Kotraži, napadnuti od strane njima nepoznatog lica.

Policija je odmah po prijavi izašla na mesto događaja i tom prilikom 33-godišnja građanka je izjavila da ju je napoznati muškarac odgurnuo vratima, kada je pokušala da uđe na biračko mesto kako bi glasala.

Istovremeno je i 21-godišnji muškarac, koji je takođe došao da glasa, prijavio policiji da ga je ista osoba odgurnula rukama kada je hteo da uđe na biračko mesto.

Pripadnici policije identifikovali su osumnjičenog i ustanovili da se radi o B. P. (1981) iz Prijepolja, precizira se u saopštenju.

O svemu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Čačku koje je naložilo da se osumnjičeni privede tužiocu, a protiv njega će, po nalogu nadležnog tužilaštva, biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivicno delo nasilničko ponašanje na javnom skupu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.