MUP radi na slučaju Miroslave Milenović

Foto: Beta

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović rekao je danas da, uprkos tome što članica vladinog Saveta za borbu protiv korupcije Miroslava Milenović nije prijavila policiji da je fizički napadnuta i nije uzela povredni list od lekara, Ministarstvo unutrašnjih poslova intenzivno radi na utvrđivanju svih relevantnih činjenica i okolnosti koje bi mogle da doprinesu rešavanju tog slučaja.

„Takođe, bez obzira na stav o policiji bilo kog pojedinca u javnosti i želje da sarađuje sa državnim institucijama, posao policije je da pruži maksimalnu zaštitu svim građanima Srbije i da svaki slučaj istraži“, naveo je Stefanović, a prenosi MUP Srbije.

Prema njegovim rečima, od kada je postao ministar, rešen je veliki broj slučajeva za koje u prethodnom periodu nije bilo dovoljno političke volje, a brojni slučajevi koji su uznemirili javnost završeni su u rekordnom roku.

„Žao mi je što pojedinci koriste svaku priliku da izgovore ružne reči o policiji i profesionalcima koji rizikuju svoje živote kako bi građani živeli bezbedno. Pozivam sve građane da poštuju zakon i da dozvole državnim organima da rade svoj posao i ne mešaju se u istrage koje su u toku“, rekao je Stefanović.

Miroslava Milenović fizički je napadnuta u subotu u ulazu zgrade u kojoj živi.

(Beta)

Ostavite komentar

Ostavite komentar