U trendu

Mušterija nije bila zadovoljna: Frizer izboden nasmrt zbog „loše frizure od 350 rsd“ (uznemirujući video)

Muškarac iz Uzbekistana koji je u Moskvi radio kao frizer izboden je nasmrt zato što mušterija posle šišanja nije bila zadovoljna frizurom, javlja Raša tudej.

Napadač je uhapšen, a snimak ubistva objavljen je na društvenim mrežama i izazvao je veliku buru u Rusiji.

Priču o tome šta se dogodilo, kao i snimak, prvi je na svom Fejsbuk profilu objavio poslanik Dume Anton Beljakov, navodeći da je jedan od njegovih prijatelja poznavao žrtvu, kao i da je bio dobar frizer.

Ubijeni muškarac identifikovan je kao 24-godišnji Dastan Adekanov iz Uzbekistana.

Beljakov je naveo da je sukob počeo nakon što je Adekanov u četvrtak ošišao jednog muškarca i naplatio mu 200 rubalja (oko 350 dinara) što je, kako se navodi, niska cena za moskovske standarde.

Međutim, muškarac je navodno bio nezadovoljan svojom frizurom, pa se u petak vratio da se žali. Osoblje je pokušalo da ga smiri i popravi mu frizuru, ali se njemu nije svidela nijedna opcija. Nekoliko trenutaka kasnije muškarac je Dastana Adekanova izvukao na ulicu.

Na snimku objavljenom na društvenim mrežama vidi se kako mladića u crnoj jakni (Adekanova) juri muškarac u sivo-žutoj majici dok u rukama nosi oštar predmet. Muškarac potom Adekanova izbode nekoliko puta, dok prolaznici stoje i gledaju, ali ne reaguju. Adekanov potom padne i više se ne pomera.

RT ističe da je Adekanov preminuo pre nego što je stigla Hitna pomoć.

Autentičnost snimka nije potvrđena, ali su iz policije naveli da je pokrenuta istraga protiv 26-godišnjeg muškarca optuženog za ubistvo. U saopštenju policije se na navode imena, ali se ističe da je ubijen 24-godišnji muškarac, da je napadač uhapšen i da je priznao ubistvo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar