U trendu

Nije želeo da živi bez nje: Tinejdžer izvršio samoubistvo zbog smrti psa (video)

Tužan zbog smrti psa kojeg ima od malena, 14-godišnji Seb Moris je oduzeo sebi život. Sedam dana pre smrti tinejdžera, njegov pas Tili morao je da bude uspavan.

https://youtu.be/5Tkr4oG8zKs

– To je vrlo uzemirilo Seba. Uzeli smo Tili kada je imao četiri godine, zato nije mogao da zamisli život bez nje. Bila mu je najbolji prijatelj, provodio je mnogo vremena s njom – ispričala je dečakova majka Kler, a prenose domaći mediji.

– Sahranili smo je u bašti, i na dan kada smo je sahranili spavao je sat vremena na stolici iza nje, uz muziku, sa slušalicama na ušima – ispričala je ona.

I godinu ranije dva puta je pokušavao da se ubije tako što se predozirao.

Kler tvrdi da je Seb bio popularan među vršnjacima i da u mesecima koji su prethodili njegovom oduzimanju života nije bilo ničega zbog čega bi posumnjali na probleme sa njegovim mentalnim zdravljem. I noć pre samoubistva bio je kod prijatelja i veseo.

– Oko 10 sati ujutru u subotu, 18. novembra, odvela sam svoje dve mlađe kćerke na žurku. Pre nego što sam izašla iz kuće, provirila sam u njegovu sobu da vidim da li je on ok. I dalje je bio u krevetu u pidžami, igrao je igricu – priča Kler.

Vratila se kući u 12.30 sati i viknula sinu da je došla, ali nije bilo odgovora, te je pretpostavila da je napolju sa drugarima.

– Radila sam po kući i kuvala ručak, a onda sam primetila da mu je obuća ispred vrata. Pošla sam na sprat gde mu je soba da ga pozovem na ručak. Vrata su bila odškrinuta, pa sam ih gurnula da ih otvorim i ušla u sobu. Moja ćerka je otišla po pomoć kod komšija. Sve vreme sam inače bila na vezi sa svojim dečkom Polom koji je pozvao hitnu pomoć – ispričala je majka nesrećnog dečaka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)