U trendu

Noćas dva pada sa motora, goreo automobil

U Beogradu se protekle noći dogodilo pet saobraćajnih nezgoda, od kojih nijedna nije bila sa teškim traumama, a među njima je bilo dva pada sa motora, dok je jedan automobil goreo, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U 20.13 sati u Ulici Gospodara Vučića, kod stadiona, sa motora je pao 32-godišnji motorciklista nakon čega je prevezen na VMA, a u istu ustanovu prebačen je i 21-godišnji muškarac koji je, takođe, pao sa motora u 23.39 sati u Resavskoj ulici.

U 00.15 sati javljeno je da gori automobil na Zrenjaninskom putu, ali povređenih nije bilo, a osoba koja se nalazila u automobilu odbila je prevoz.

Na uglu Kosovske i Vlajkovićeve ulice 60-godišnja ženska osoba, u svojstvu pešaka, zadobila je povrede ruke u 19.52 sati i prebačena na VMA.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 20.14 sati u Ljubodenskoj ulici u Zemun Polju povređen je 30-godišnji muškarac, nakon čega je prevezen u KBC Zemun.

Hitna pomoć je noćas imala 90 intervencija od kojih 20 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljale osobe sa neurološkim problemima – moždanim udarima i sumnjama na moždane udare, kao i dementne osobe i oboleli od maligniteta, navela je Macura.

Juče je, prema njenim rečima, Hitna pomoć intervenisala 143 puta od čega 52 na javnom mestu, a dogodile su se tri saobraćajne nezgode.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.