U trendu

Noćas goreo splav kod Ade, muškarac zadobio opekotine

Ispod Novog mosta na Adi protekle noći buknuo je jedan splav, pri čemu je jedna muška osoba zadobila opekotine, ali nije životno ugrožena, dok je kod Pančevačkog mosta jedan muškarac zadobio ozbiljnu posekotinu ruke, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Do požara na splavu došlo je u 21.57 sati, nakon čega je muškarac sa opekotinama na gornjem delu tela preplivao do obale, gde ga je dočekala Hitna pomoć i prebacila na VMA, a na licu mesta bili su prisutni i vatrogasci.

U 23.30 sati, u Ulici Vladimira Bečića kod Pančevačkog mosta, 30-godišnji muškarac zadobio je ozbiljnu posekotinu ruke i u stanju šoka prebačen je u KBC „Zvezdara“.

Macura je rekla da se uzrok povrede ne zna, ali da je najverovatnije reč o nenamerno zadobijenoj povredi.

Hitna pomoć je protekle noći imala ukupno 94 intervencije od kojih 19 na javnom mestu, a saobraćajnih nezgoda nije bilo.

Tokom noći su se za pomoć najviše javljali hipertoničari, astmatičari i srčani bolesnici.

Juče je zabeleženo 108 intervencija Hitne pomoći od kojih 31 na javnom mestu, uključujući četiri saobraćajne nezgode, navela je Macura, dodavši da niko u jučerašnjem nevremenu nije povređen i da nema podataka da je na „Bir festu“ neko povređen.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.