U trendu

Noćas u Beograđu 4 saobraćajke, i mnogo intervencija

Hitna pomoć je noćas imala ukupno 115 intervencija od kojih 23 na javnom mestu, dogodile su se četiri saobraćajne nesreće, a u jednoj od njih lakše je povređen dečak, izjavila je danas portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Ona je agenciji Tanjug kazala da je u nezgodi koja se dogodila u 19:16 u ulici Jurija Gagarina kod broja 214 povređen 6-godišnji dečak u svojstvu pešaka, i da je on sa povredama koje nisu bile teške prirode prevezen na Institut za majku i dete koji je bio dežuran.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u ulici Miloja Zakića kod broja 3 u 19:17, muška osoba od oko 20 godina zadobila je tupe povrede glave i istegnuće vrata usled čega je prevezena u Urgentni centar.

Na uglu Trgovačke i Braće Vučković sinoć u 21:28 na Čukarici, lakše povrede glave zadobila je ženska osoba starosti oko 65 godina i prevezena je u Urgentni centar.

U 22:28 u ulici Lole Ribara u nezgodi u Železniku, motociklišta oko 30 godina zadobio je lakše, ortopedske povrede nakon čega je prevezen u Institut za ortopediju na Banjici.

Za pomoć su se noćas javljali svi hronični bolesnici, a u jutarnjim časovima nešto više su se javljali astmatičari, navela je Macura.

Tokom jučerašnjeg dana Hitna pomoć je imala ukupno 141 intervenciju, od kojih 53 na javnom mestu, a dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda u kojima nije bilo teških trauma.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.