U trendu

Nova optužnica za svirepo ubistvo protiv Zorana Marijanovića

Više javno tužilaštvo dostavilo je Višem sudu novu optužnicu protiv Zorana Marijanovića, supruga ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović iz Borče, zbog sumnje da je počinio teško ubistvo za koje je zaprećena kazna do 40 godina zatvora, piše „Blic“.

Prema optužnici, koja je dostavljena u petak, kako prenosi list, Marijanović je suprugu Jelenu ubio na svirep način dok je u neposrednoj blizini mesta na kojem je pevačica „Granda“ usmrćena, stajala njihova maloletna ćerka.

Marijanović se sa sada pokojnom suprugom i maloletnom ćerkom Janom 2. aprila 2016. godine oko 17 časova dovezao na nasip u Borči. Jelena je otišla da trči, a on je ostao sa ćerkom. Međutim, iskoristivši Jelenino poverenje, Zoran ju je namamio da se spuste u podnožje nasipa na kanalu, dok je dete ostalo na nasipu, navodi se u optužnici.

Kada su se spustili do kanala, Zoran je Jelenu najpre ubo oštrim predmetom u glavu i u desni lakat, nakon čega je Jelena počela da beži travnatom površinom, prenosi list.

Tada je, prema optužnici, izgubila patiku i mobilni telefon, kao i gumicu kojom joj je bila vezana kosa.

Međutim, Marijanović ju je sustigao, strgao joj je gornji deo trenerke, a potom joj opet zadao više udaraca u glavu, nanevši joj višestruke prelome lobanje, nakon čega ju je potopio u kanal. Pre smrti Jelena je udahnula vodu iz kanala, naveo je Blic.

Podseća se da je optužnica protiv Zorana Marjanovića do sada dva puta vraćana na doradu i da je veštačeno pet dokaza o ubistvu Jelene.

Njen suprug je uhapšen 15. septembra 2017. godine, gotovo godinu i po od ubistva. Iz pritvora je pušten posle 10 meseci.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)