U trendu

Nova tuča na Zakintosu: Povređena dvojica Švajcaraca u sukobu sa Srbima, jedan završio u bolnici

Sukobi između turista različitih nacionalnosti u Laganasu na Zakintosu privukli su pažnju svetskih medija. Pre nekoliko dana, a nakon ubistva Amerikanca Bakari Hendersona (22), dogodio se još jedan incident, prenosi „Telegraf“.

Naime, grupa Srba se sukobila sa dvojicom Švajcaraca. Jedan je prebačen u bolnicu gde je hospitalizovan, dok je drugi imao samo manje povrede po rukama.

Građani smatraju da ako se nastave tuče mladih koji su pod dejstvom alkohola, ko zna šta bi sledeće moglo da se desi, prenosi „ermisnews.gr“.

Ambasada u Atini nema informaciju o novoj tuči na Zakintosu

Konuzualrna služba ambasade Srbije u Atini za sada nema informaciju da je došlo do još jedne tuče na Zakintosu između grupe Srba i dvojice Švajcaraca, rečeno je u Ambasadi.

Grčki sajt ermisnews.gr preneo je vest o sukobu grupe Srba sa dvojicom Švajcaraca, navodeći da je jedan od njih prebacen u bolnicu i hospitalizovan, dok je drugi imao samo manje povrede po rukama.

Grčki portal navodi da je incident je privukao veliku pažnju tamošnjih ugostitelja koji veruju da netrpeljivost izmedu Srba i Britanaca i Amerikanaca mora da prestane.

Oni smatraju da ako se nastave tuče mladih koji su pod dejstvom alkohola, ko zna šta bi sledeće moglo da se desi, prenosi ermisnews.gr.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)