Novi detalji ubistva šokirali sve: Zoran Marjanović nije sam izvršio zločin?

Policija proverava da li je Zoran Marjanović (39), osumnjičeni za ubistvo supruge Jelene Krsmanović Marjanović (33), imao dva pomagača 2. aprila 2016, kada je, prema navodima krivične prijave, počinio zločin.

Sagovornik Alo! blizak istrazi navodi da se još utvrđuje ko je pomagao ubici i da li joj je više osoba pomoću različitih predmeta smrskalo glavu, jer je na lobanji imala devet jezivih rupa, različitih veličina i oblika!

Kako Alo! saznaje, tokom pretresa kuće Zorana Marjanovića nakon ubistva, policija je, između ostalog, zaplenila i njegove farmerke.

Jedan od tragova koji je probudio sumnju bilo je blato na farmerkama koje je on nosio.

Detaljnom analizom farmerki i blata koje je pronađeno na telu ubijene pevačice ustanovljeno je da je isto, odnosno da se uzorci poklapaju.

Kako je istraga utvrdila, na telu pevačice, odnosno na njenoj garderobi na više mesta je pronađen Zoranov DNK, prenosi Alo!.

3 komentara
  1. Bela

    Jasno da je svima koji prate ovaj slučaj žao žrtve, deteta i da su gotovo ostrašćeni pri pomisli (a većina je pomišljala) da je zločin učinjen od stranje njene porodice. Svaki novi tekst i nalaženje krivca van porodičnog kruga bio je „sumljiv“. Zašto bi neko ubio prelepu ženu a da je prethodno nije silovao? Zašto bi prijava njenog nestanka bila odložena? Zbog čega bi neko prenosio telo i izlagao se opasnosti da ga drugi vide? zbog čega je telefon bio isključen u vremenu kaada se ubistvo desilo? Sve to je ukazivalo na krivca. Danas je neshvatljivo da neko navijački pokušava da ospori rad policije, a da pri tome ne raspolaže nikakvim činjenicama koja ima sama policija. Ne može se referendumski odlučivati o nečijoj krivici. Čitam komentare i ne mogu da verujem koliko neki sa „sigurnošću“ tvrde da je pritvoreni nevin, kao da su sami bili na njegovom saslušanju i sami proverili dokaze koje ima policija.

  2. pop

    neosudjujte coveka ,,vec pustite sud da radi na tome..oni su kompetentni da odluce,,a ne bovine i babinske price..nepisite gluposti,,jet ostade tu familija i prijatelji,,koji nemogu da dodju sebi od uzasa..tragedija je vec velika..pa nemojmo dodavati so na ranu!!!

  3. Radoslav Radovic

    Ubiti svoju ženu, koju je sam odabrao i sa njom ima dijete nije samo užasan zločin već je to kompletna tragedija koja pogađa nekoliko porodica i generacija.Očigledno čovjeka je napustila i savjest i svijest i on je iako fiziči živ, sa duhovnog i svakog drugog aspekta mrtav.Kad mu ćerka postane odrasla osoba, neće poželjeti ni da ga sretne ni vidi,jer joj je ubio majku.Brutalno užasno,strašno i tragično.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike