NS: Otac izvršio samoubistvo na terasi, ćerka od muzike nije ništa čula

Z. S. (64) izvršio je samoubistvo u Novom Sadu, u ulici Cara Lazara. On je na terasi prizemnog stana ispalio metak iz puške sebi u glavu.

U stanu je u kritično vreme bila i ćerka pokojnog čoveka koja je istražnim organima izjavila da je bila u svojoj sobi, slušala muziku i nije čula pucanj.

Telo je preneto na Institut sudske medicine na obdukciju, po nalogu Tužilaštva.

2 komentara
  1. Sanja

    U potpunosti se slazem sa Vama, Bambi! Strasno, samo crna hronika, ali ovo se sistematski radi da bi skrenuli temu sa glavne teme i da kazemo: ma dobro je samo nek’ smo zivi! Tuuuzno!!!

  2. bambi

    I sada vi to pisete ljudima, da ljudi to citaju, svakog dana po jedno ubistvo, samoubistvo, tuca, krvoprolice, pljacka, prebijanje…. Pa je li ste normalni vise? Prestanite vise da ljude drzite u jednom strahu, u jednoj bojazni. Prestanite vise da pisete o ovakvim stvarima. Postoje institucije u ovoj zemlji koje se bave ovim stvarima. Stvarno nema smisla. Da nam deca ovo citaju i prepricavaju. I koga ovo zanima. Sta mene, evo konkreno u ovom slucaju briga, da li je neko ostao u sobi, da li je slusao muziku i tome slicno? Da covek vise povrati koje sve gluposti na sajtovima nece da procita. To neko namerno ljude opterecuje sa ovim stvarima. Sram da vas bude.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike