U trendu

Osam saobraćajnih nesreća u Beogradu

U Beogradu je sinoć i tokom noć povređeno osam osoba u šest saobraćajnih nesreća, a noć su obeležile i tuče, kazala je danas agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Jutros u 5.40 na uglu Trgovačke i Ulice Ace Jovanovića u saobraćajnoj nesreći povređene su dve osobe. Muškarac (62) zadobio je razderotine i prevezen je u Urgentni centar, dok je muškarac (27) povredio grudni koš, ali je odbio hospitalizaciju.

Oko 22.20 u Ulici Milutina Milankovića jedan muškarac (25) zadobio je ortopedske povrede zbog pada sa motora, zbog čega je prevezen u Urgentni centar.

Dve osobe, muškarac (65) i žena (33), zadobile su ortopedske povrede u sudaru motocikala, koji se dogodio sinoć oko 21.15 u Francuskoj ulici.

Oko 20.25 dve osobe lakše su povređene u saobraćajnoj nezgodi. Mušarac (23) i Žena (24) zadobili su povrede glave, vrata i kičme, ali su odbili hospitalizaciju.

Na Brankovom mostu prema Novom Beogradu oko 20.20 sudarila su se dva bicikla. Dečak (16) zadobio je ortopedske povrede, zbog čega je prevezen u Urgentni centar.

Tokom noći, Hitnoj pomoći javljali su se svi hronični bolesnici, među kojima su najviše tegoba imali astmatičari i srčani bolesnici.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.