U trendu

Otkrivena pozadina horora u Novom Sadu: ipak je ubistvo!

Zoran Grahovac (48) iz Novog Sada uhapšen je zbog sumnje da je s Mosta slobode u Novom Sadu bacio suprugu Marijanu Grahovac (40) i ubio je.

Prema nezvaničnim saznanjima, ubistvo se dogodilo u petak oko jedan sat iza ponoći kada je par koji je automobilom išao preko mosta posle svađe zastao, a nesrećna žena je izašla iz automobila.

Za sada se sumnja da je svemu prethodila burna svađa, da su se supružnici raspravljali. Muškarac je, navodno, u naletu besa i ljubomore nju iste večeri i tukao, ali kuda su se uputili i zašto, nije još utvrđeno – navodi naš izvor upoznat sa slučajem.

Prema nezvaničnim informacijama, Marijana je u jednom trenutku dok su prelazili preko novosadskog mosta zatražila da izađe iz automobila, ali za sada nije razjašnjeno šta se posle toga dogodilo.

– Policiju je pozvao suprug i rekao da je žena pokušala da izvrši samoubistvo i da je skočila sa mosta – navodi naš izvor.

Međutim, kako saznajemo, sumnja se da je Grahovac u trenutku besa sam bacio svoju suprugu s mosta.

– Njih dvoje prethodno su se posvađali i, navodno, on je mislio da ga supruga vara. Tukao ju je i terao da prizna prevaru. Kad je izašla iz kola, gurnuo ju je i ona je pala u Dunav – navodi izvor „Blica“.

On je, prema našim saznanjima, negirao da je gurnuo ženu sa mosta, već je ostao pri tvrdnjama da je ona sama skočila nakon njihove svađe.

Kako nezvanično saznajemo, u kolima kojima je muškarac upravljao, ostali su tragovi borbe.

– Na suvozačevom mestu, kao i na zadnjim sedištima ostali su tragovi krvi. Sumnja se da pripadaju pretučenoj ženi – kaže izvor „Blica“.

Nekoliko patrola policije po pozivu muškarca ubrzo je stiglo na most i počela je potraga za telom nesrećne žene.

U novosadskom Višem tužilaštvu potvrdili su za „Blic“ da se sumnja da je reč o ubistvu.

– Muškarcu je određeno zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistvo na štetu svoje supruge. U tom roku biće doveden na saslušanje – rečeno nam je u tužilaštvu.

U tužilaštvu nisu mogli da otkriju više informacija rekavši da se radi o predistražnom postupku, te da će se nakon saslušanja odlučivati o eventualnom pritvoru.

Na početku mosta i izlasku iz tunela na Mišeluku navodno postoje kamere koje snimaju saobraćajne prekršaje, ali za sada nije poznato da li su one u funkciji i da li su bile dovoljno blizu da zabeleže nemili događaj.

Telo nije nađeno

Odmah po prijavi da se nesrećna žena našla u Dunavu policija je počela potragu za njom. U petak su se u potragu uključili i ronioci Žandarmerije koji su pretraživali prostor od mosta, a potraga je u petak pred noć zaustavljena u blizini Sremskih Karlovaca, a telo i dalje nije nađeno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.