Ovako dočekujemo turiste? Taksista pretukao komunalnog policajca

Na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ dogodio se incident, kada je došlo do fizičkog obračuna pripadnika Komunalne policije i nelegalnog taksiste.

Kako je rečeno iz Komunalne policije, incident se dogodio danas, u prepodnevnim časovima.

„Danas u prepodnevnim časovima na Aerodromu ‘Nikola Tesla’ dogodio se incident u kojem je jedan komunalni policajac zadobio telesne povrede od strane nelegalnog taksiste. Naime, J. Š. koji je od ranije poznat Komunalnoj policiji po velikom broju prekršaja (od 2015. godine do danas sankcionisan tačno 122 puta), pokušao je da preuzme stranku koja se u tom momentu nalazila na glavnom terminalu aerodroma. Kada ga je dežurna patrola uočila tražila mu je lična dokumenta na uvid, ali je lice odbijalo svaki vid saradnje. U jednom momentu, pored verbalnog, usledio je i fizički napad u kojem je komunalni policajac zadobio povrede glave i ukazana mu je medicinska pomoć. Lice je odmah savladano i sprovedeno do policijske stanice Surčin, u kojoj je zadržan i preduzete su sve mere iz okvira nadležnosti policije“, saopšteno je iz Komunalne policije.

Sa druge strane, prijatelji J. Š. tvrde da je on u stvari bio žrtva i da je završio sa povredama u Urgentnom centru, prenosi Blic.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike