Ovako se pravdao pijani vozač: „Za sve je kriv Šabanov auto…“

Vozač koji je izazvao sudar u kojem je život izgubio pevač Šaban Šaulić tvrdi da nije odgovoran za ono što se dogodilo. Kako prenosi nemački Immobilien Zeitung, 34-godišnji vozač iz Nemačke čiji se identitet još uvek ne zna, za vreme tragične nesreće bio je pijan, a takođe je vozio i bez vozačke dozvole.

Ipak, kako prenose nemački mediji, vozač Mazde i dalje ne priznaje da je odgovoran zbog nesreće u kojoj je život izgubio Šaulić. I ne samo to, policiji je navodno rekao da je vozač Seata, muzičar Mirsad Kerić taj koji je ‘izgubio kontrolu nad vozilom’ i da on jednostavno samo nije uspeo da izbegne prepreku koja mu se našla na putu.

Vozilo nemačkog vozača udarilo je u zadnju stranu Šabanovog automobila, a od siline udarca automobil se u potpunosti izobličio. Prizori na mestu nesreće izgledali su nestvarno i zastrašujuće, kao i stanje u kojem su vatrogasci pronašli automobil legende narodne muzike.

Šauliću, koji se nalazio na suvozačkom mestu, nije bilo pomoći, a ubrzo nakon dolaska u bolnicu preminuo je od zadobijenih povreda. Iako su pojedini mediji preneli da je stradao i Mirsad Kerić, prema poslednjim informacijama, on je živ, ali u kritičnom stanju i lekari se bore za njegov život.

3 komentara
  1. Anonimni

    A naši svi pošteni, svi odmah požure da priznaju -ja sam kriv, ja sam ubica, itd…Pođimo od najsvežijeg slučaja „Babić“

  2. patriot

    Kada su oni nesto pa priznali ….. fotografije govore sve .

  3. Anonimni

    to su nacisti,,unuk SS.oficira

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike