Ovo je motiv krvave drame na Dedinju! (foto)

Srđan Cvetanović (59), specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije sa VMA, rano jutros oko četiri sata posle žestoke svađe ispalio je hitac iz pištolja u glumicu Ivanu Panzalović (30), a potom iz istog pištolja presudio sebi zbog problema u njihovoj vezi saznaje Kurir.

Stanari zgrade pričaju da su iz stana u kome su nastradali lekar i glumica živeli zajedno čuli svađu, a onda i pucnje iza zatvorenih vrata.

– Njihova veza je poslednjih nedelja ušla u krizu, a sve je kuliminiralo sinoć, kada ga je Ivana pozvala i saopštila mu da hoće da ga ostavi. Cvetanović je trebao sinoć da bude dežuran na VMA, ali posle razgovora sa Ivanom pozvao je kolegu i zamenio smenu. Odmah se uputio do stana gde je počela rasprava koja je prerasla u žestoku svađu koja se završila tragedijom, saznaje Kurir od izvora bliskog istrazi.

Dva pucnja koja su se čula uznemirila su komšiluk. Hitna je ranjenu glumicu prevezla na VMA, dok je Cvetanović izvršio samoubistvo.

Naime, lekar (59), koji je pucao u nju, na svom Fejsbuk profilu je pre tačno mesec dana, na sam dan njihove veridbe, napisao da je ona „žena njegovih snova“, da je posebna, kao i da je „možda i luda, ali čarobna“.

9 komentara
 1. Dralinka

  Glumica !!!???

 2. makki

  Toliko škole a budala, dozvolio da ga kurva izvede iz takta!

 3. Mira

  Ta devojka zena je meni tako bila antipaticna u Kursadzijama. Valjda joj je takva bila uloga, ali nevezano za to, ona je za mene anonimna glumica i mozda je bila dobra i sve sto ide uz to. Prica se da je ona htela da ga ostavi, ipak je razlika u godinama bila ogromna. Videla sam sliku tog hirurga i zaista je dobro izgledao za svoje godine, pod pretpostavkom da je slika sveza. Ljubomora je bolest i to veoma teska. Covek nije mogao da se obuzda, desilo se to sto se desilo, nije moralo tako… Ostadosmo bez odlicnog hirurga. Tragedija. Ako ga nije htela, trebao je da se pomiri sa tim i da nastavi dalje. Ako ne ide, prekidaj. Ali, eto i lekari nisu imuni na takve stvari u ljubavi. Nesreca.

 4. Babej

  Lekar, hirurg, specijalista plasticne i rekonstr.hirurgije a neuravnotezen?!

  1. makki

   Pa i to je da se ne lažemo, uglavnom qratz od specijalizacije. Uglavnom za uvećavanje sisurina, bulje, vagine, sisanja sala, bora itd

 5. Annamaria

  pa jel to sad nije malo nastrano da je on 29 godina BIO stariji od nje, znaci, tata?

  1. makki

   Nije, klinke se satiru od qrtza nemaš pojma koliko vole starije pa ćelave i debele idu iz krajnosti u krajnost.

 6. milanovicsrbin

  ona je vrv kurava, a on je bio pitchkica

 7. verujem u bolje sutra

  ona je carobna, a on je bio lud

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike