najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Pešak teško povredjen u udesu u Zemunu

Pešak star 24 godine teško je povredjen u udesu koji se oko 2.30 časova noćas dogodio na Trgu Branka Radičevića u Zemunu, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

Portparola te službe Nade Macure rekla je danas da je 24-godišnjak zbog povreda glave i sumnje na potres mozga prevežen u KBC Zemun.

U udesu do koga je došlo sinoć oko 19.20 na Zrenjaninskom putu posle skretanja za Kotež, povredjeni su žena stara 26 godina i 38-godišnji muškarac koji su zbog istegnuća vrata preveženi u Urgentni centar.

U tu zdravstvenu ustanovu prebačen je i motociklista star 34 godine koji je ugruvan u udesu do koga je došlo pet minuta posle ponoći u Ulici Džordža Vašingtona kod broja 61.

Muškarac star 44 godina lakše je povredjen oko 2.20 časova u udesu na uglu Braničevske i Ulice Stojana Protića, posle čega je prebačen u Urgentni centar.

Ekipe Hitne pomoći obavile su 145 intervencija od kojih 21 na javnim mestima a pomoć lekara najčešće su tražili astmatičari.

Tokom prethodnog dana, u Beogradu se dogodilo deset saobraćajnih nesreća, a Hitna pomoć je obavila 134 intervencije od kojih su 54 izvršene na javnim mestima.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike