U trendu

Ponovo udes na Čamurlijskom putu – dvoje povredjeno

Ekipa niške Hitne pomoći zbrinula je u četvrtak oko 17.30 dve osobe povredjene u udesu na Čamurlijskom putu i prevezla ih u Kliički centar na dalje lečenje.

Prema navodima dežurnog lekara, ekipa Hitne pomoći intervenisala je na tom putu nadomak Niša pošto su se sudarili motocikl i automobil.

U toku jučerašnjeg dana urgentno je zbrinut i biciklista povredjen oko 15 časova u Ulici Dimitrija Tucovića.

Obe pomenute saobraćajnice po broju saobraćajnih nezgoda spadaju medju najrizičnije u gradu.

Najnoviji udes na Čamurlijskom putu, odnosno starom putu od Niša ka Aleksincu, treći je u poslednje dve nedelje.

Najpre je sa ovog puta sleteo kamion i udario u drvo, a par dana kasnije sa kolovoza je sletelo putničko vozilo kojim je upravljao alkoholisani muškarac.

Srećom, svi učesnici tih saobraćajnih nezgoda prošli su sa lakšim povredama.

U Beogradu se, u naselju Rakovica, u toku noći desila pucnjava, u kojoj je ranjen muškarac star oko 30 godina, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

Pucnjava se dogodila u Ulici pilota Mihajla Petrovića u 1.40, a muškarac je zadobio prostrelnu ranu nadlaktice i prevezen je na Institut za ortopediju Banjica.

Tokom noći u Beogradu dogodila se jedna saobraćajna nezgoda, u Bulevaru Zorana Djindjića, a lakše povrede zadobio je muškarac star 32 godine.

Hitna pomoć tokom noći intervenisala je 110 puta, od čega 14 puta na javnom mestu. Pomoć lekara najčešće su tražili astmatičari, srčani bolesnici i osobe sa povišenim pritiskom.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.