najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Povećan broj intervencija Hitne pomoći tokom noći

Hitna pomoć je noćas u Beogradu imala povećan broj intervencija – 117 od kojih 17 na javnom mestu, uključujući u tri saobraćajne nesreće.

U saobraćajnoj nesreći u 21,12 sati u Bulevaru Kralja Aleksandra, povređene su dve ženske osobe, jedna od 47 i jedna od 38 godina, koje su prevezene u Urgentni centar, rekla je Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura

U nesreći koja se dogodila u 22,35 sati u Bulevaru Zorana Đinđica kod novog Merkatora, lakše je povređen motociklista od oko 27 godina koji je takođe prevezen u Urgentni centar.

Devet minuta iza ponoći prijavljena je saobraćajna nesreća na uglu Zrenjanskog puta i Ulice bratstva i jedinstva u Borči, ali kada je ekipa izašla na teren na naznačenoj adresi nije bilo povređenih.

Pomoć su tokom noći tražili najviše srčani bolesnici i građani sa hipertenzijom koja nije mogla da se reguliše lekovima.

Juče tokom dana, Hitna pomoć je intervenisala 155 puta od kojih 65 na javnom mestu, uključujući u sedam saobraćajnih nesreća, od kojih nijedna nije bila teža.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike