U trendu

Požar na Novom Beogradu, gori stan na 11. spratu, otkriven uzrok (video)

U stanu zgrade u Bulevaru Arsenija Čarnojevića 167 na Novom Beogradu danas po podne izbio je požar, prenose beogradski mediji.

Prema prvim informacijama, zapalio se stan na 11. spratu stambene zgrade na uglu ulica Bulevar Arsenija Čarnojevića i Narodnih heroja.

Požar u stanu na 11. spratu zgrade na Bulevaru Arsenija Čarnojevića 167 na Novom Beogradu izazvala je eksplozija plinske boce na terasi, prenose mediji.

Vatra je buknula samo u jednom stanu, a dalje se nije širila i zahvaljujući brzoj rekaciji vatrogasaca.

Stanari iz okolonih stanova su evakuisani i nalaze ispred zgrade. Među njima i nepokretnih ljudi, ali srećom, povređenih nema.

– Zgrada je bila puna dima, ali nije bilo toliko strašno. Izašli smo lako i mi i komšije sa viših spratova – kažu stanari sa kojima su reporteri razgovarali ispred zgrade.

– Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora za vanredne situacije, lokalizovali su požar koji je izbio oko 14 časova u stanu na 11. spratu zgrade u Bulevaru Arsenija Čarnojevića u Novom Beogradu. U ovom požaru nije bilo povređenih osoba. U intervenciji učestvuju 23 vatrogasca-spasioca sa pet vatrogasnih vozila. Dogašivanje je u toku – navodi se u saopštenju MUP.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.