U trendu

Poznatom srpskom glumcu pozlilo na sceni: hitno prevezen u bolnicu (foto)

Sergej Trifunović zadržan je u bolnici nakon što mu je pozlilo na sceni. On je prevezen vozilom Hitne pomoći u Institut za kardiovaskularne bolesti gde se sada nalazi.

Podsećamo, glumcu je pozlilo samo nekoliko minuta nakon početka predstave „Voz“ koja je trebalo da bude izvedena u Pozorištu mladih u Novom Sadu.

Sve je počelo uobičajeno, puna sala, glumci Sergej Trifunović i Voja Brajović na sceni, a onda nakon pet minuta odlaze jedan za drugim sa scene i dugo se ne vraćaju.

Kad je krenulo komešanje, na scenu je ponovo izašao Sergej i izjavio da je pokušao da igra, ali da ne uspeva jer se ne oseća dobro i da moli publiku za razumevanje, pa mora da otkaže večerašnju predstavu.

Novosadska publika ga je ispratila aplauzom, a jedan deo publike je ostao da sedi na svojim sedištima u nadi da se radi o nekom pozorišnom triku, prenose novosadski mediji.

Ipak, ubrzo je svima postalo jasno da je predstava zaista otkazana, a naročito nakon sirene hitne pomoći koja je došla na poziv, pa je glumac na nosilima iznesen u vozilo.

Oglasio se i sam Sergej…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)