najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Priveden Kristijan Golubović

Kristijan Golubović, kojem je nekoliko puta odlagano izdržavanje pravosnažne zatvorske kazne od osam godina, uhapšen je u stanu u Kraljevu, preneo je večeras na svom sajtu dnevnik “Blic”. 

Kako list saznaje, Golubović je priveden na saslušanje po nalogu Višeg tužilaštva u Beogradu, radi prikupljanja informacija u vezi s pretnjama Tamari Đurić. On joj je preko Fejsbuka poručio: “Ona je zdrava i živa samo zato što sam ja naredio svima koji me obožavaju da ne smeju ni da je taknu, a kamoli da joj urade sve ono što zaslužuje”.

Goluboviću je izrečena pravosnažna kazna od osam godina zatvora u novembru 2014. zbog trgovine heroinom, nakon što je uhapšen prilikom primopredaje u Hramu Svetog Marka u Beogradu 16. januara 2010.

Od novembra 2014. nije otišao u zatvor, dva puta zbog rodjenja deteta. Poslednji put je predsednik Višeg suda u Beogradu Aleksandar Stepanović preinačio odluku Prvog suda i odložio mu odlazak u zatvor za tri meseca, do 5. januara ove godine, uzevši Golubovićevo angažovanje u rijaliti pogramu “Farma” kao razlog. 

(Beta)

1 komentar
  1. Crni Guja

    Neka pravosuđe vodi više računa o trgovcima (ljudima) koji na veliko sa drogom trguju, ljudima koji pronevjeravaju milone dinara, tajkune, prevarante i ubice, a ne navalili na Kristijana zbog 1,5 grama narkotika i osudili ga 8 godina, a recimo neke ljude koji su oteli ili ubili nekoga, osude na 4,5 godina i posle dvije godine oslobode ih. Neshvatljivo kakva haranka na Kristijana, a ovu radodajku TAMARU štite kao da je neka svetica, a ne fuculja broj jedan u Srbiju koja je sve ovo sama i izazvala provokativnim istupima i vulgarnim rečnikom.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike