U trendu

Privedena majka zbog ubistva bebe na Vračaru

Tanja Lakić Mašo, čija je osmomesečna beba preksinoć pronađena mrtva na terasi stana u beogradskom naselju Vračar, privedena je u Tužilaštvu, gde se očekuje da bude saslušana zbog sumnje da je počinila krivično delo „teško ubistvo“.

Tanja je iz psihijatrijske bolnice „Laza Lazarević“ oko 15 sati privedena u Više tužilaštvo. Obdukcija tela njene beba je završena, ali izveštaj o uzroku smrti još nije gotov jer se očekuju toksikološli nalazi.

Osmomesečna beba pronađena je mrtva na terasi stana na Vračaru, a njena majka Tanja M. (37) je u sobi pronađena u teškom stanju, prenose beogradski mediji.

Jezivom otkriću u stanu na četvrtom spratu prethodio je poziv uznemirene i zabrinute žene policiji da se u zaključanom stanu nalazi žena i beba i da joj se niko ne javlja i ne otvara vrata. Policija je provalila u stan i tamo zatekla jezivi prizor Tanje M. (37) kako leži na krevetu u lokvi krvi, pošto je isekla vene.

Na svu sreću žena je bila živa i na pitanje policajaca gde se nalazi beba dala je neubedljiv odgovor, pa su policajci započeli potragu po stanu za osmomesečnom devojčicom. Na terasi stana zatekli su jeziv prizor tela nesrećne devojčice koje je bilo pomodrelo i umotano u kesu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.