U trendu

Pronađen nestali dečak – bio je otet!

Stara Pazova – Trinaestogodišnji Petar Mitrović iz Stare Pazove, čiji je nestanak prijavljen u subotu uveče, večeras je pronađen, a više osoba povezanih sa njegovim nestankom je uhapšeno, javlja Radio-televizija Vojvodine (RTV).

Prema navodima RTV, u potragu za dečakom bile su uključeni najbolji operativci policije iz Stare Pazove, Sremske Mitrovice, Novog Sada i Beograda. Petar je nestao u subotu uveče oko 23 sata. Poslednji put je viđen u Zmaj Jovinoj ulici u centru Stare Pazove, od kada mu se izgubio svaki trag.

Na sebi je imao crnu trenerku i vozio je crni bicikl. Roditelji dečaka su imućni i ugledni Pazovčani, a prema nezvaničnim informacijama, dečak je bio otet, dodaje RTV, prenosi Tanjug.

Policija pozvala građane da pomognu istrazi

Pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi je prijavljen nestanak trinaestogodišnjeg dečaka iz ovog mesta, koji je na sebi imao crnu duksericu i donji deo crne trenerke, saopšteno je u toku dana iz MUP-a Srbije.

Dečak je visine oko 175 centimetara, srednje telesne građe, kratko ošišane svetlo braon kose i braon očiju. Policija intenzivo traga za ovim dečakom sa fotografije i poziva sve koji imaju bilo kakvu informaciju o njemu da se jave na brojeve telefona 022/311122 i 064/ 8921391, navodi se u pomenutom saopštenju MUP-a Srbije.

(P.O, „Politika“)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.