Prvo pitanje starlete uhapšene zbog droge: Kako sam ispala na slici u novinama?

Ema Lapin, srpska pevačica, starleta i bivša učesnica rijaliti šoua, koja je privedena zbog droge, nije htela lisice, a između napada histerije raspitivala se kako je ispala na fotografijama u medijima.

23-godišnja starleta napravila je incident nakon hapšenja zbog droge. Naime, odbijala je da uđe u zatvorsku ćeliju „jer ne može da boravi u takvoj rupi“, pa je zahtevala posebne uslove, piše Kurir čiji sagovornik otkriva kako je histerisala, vrištala i plakala.

Nakon prave borbe da uđe u ćeliju, nervozno je šetala, vikala i plakala, a tad se najednom smirila i iznenadila sve prisutne pitavši da li pišu novine o njoj. Posebno je zanimalo da li joj je fotografija lepa.

„Nisam kriva, droga nije moja. Sve mi je namestio Kosta, kriminalac iz Crne Gore. Ja se njega plašim“ – rekla je navodno, ali nije otkrila identitet muškarca kog je optužila. Pravdala se i da samo iznajmljuje stan u Beogradu, kao i da šest kilograma marihuane i vagica za precizno merenje nisu njeni.

Otkrila je i kako zarađuje novac. „Ja sam estradna umetnica, godišnje zaradim od 10.000 do 50.000 evra“, objasnila je.

Nakon hapšenja saznalo se i kako je promenila ime. Naime, zvala se Emilija Velković, a ime je promenila jer joj je „trebalo zvučnije estradno ime.“

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike