U trendu

Pucnjava u Moskvi: Ranjeno dvoje, čuli se rafali u zgradi suda (video)

Nekoliko članova organizovane kriminalne grupe tzv. GTA bande ubijeno je danas u regionalnom sudu u Moskvi nakon što su razoružali čuvare, a zatim nasumice počeli da pucaju, javio je Tas s.

Rojters je javio pozivajući se na izjavu advokatice optuženih iz te kriminalne grupe, da je od njih 11, koliko je prisustvovalo suđenju, ubijeno četiri člana te kriminalne bande.

Ona je, kako se navodi,u telefonskoj izjavi rekla da je tu informaciju dobila od glavnog istražzitelja zaduženog za taj slučaj.

Kako prenosi Tas s, pozivajući se na neimenovani izvor iz Agencije za borbu protiv korupcije, od pet članova bande koji su započeli pucnjavu, troje je ubijeno a ostalih dvoje je razoružano i ovedeno u pritvor.

Ruska agencija prethodno je izvestila da je advokatica Sofija Rubaskaja, koja se nalazila u zgradi suda u trenutku pucnjave, izjavila da su navodno ranjeni sudska izvršiteljka i naoružani čuvar.

„Bili smo na drugom suđenju kada smo čuli pucnje. Ispaljeno je više od 20 hitaca. Počeli smo da se evakuišemo. Videla sam ranjenu sudsku izvršiteljku i njeno krvavo lice. Kasnije je neko rekao da je naoružani čuvar povređen“, rekla je Rubaskaja.

U ruskim medijima pojavila se informacija da je do pucnjave u regionalnom sudu u Moskvi došlo tokom razmatranja slučaja protiv navodnih pripadnika tzv. ruske bande GTA.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar