U trendu

Rakovica: Upucala partnera pištoljem, pa ga gađala samostrelom

L. H. (31) posle krađe najpre je pucala iz gasnog pištolja, zatim samostrelom gađala partnera D. M (40) i nanela mu povrede stomaka.

Incident se desio u utorak oko 6:40 ujutru u Ulici Slavka Rodića broj 9 u Rakovici. Teško ranjeni muškarac je sa povredama donjeg dela stomaka prevezen na odeljenje reanimacije Urgentnog centra, gde se nalazi u stabilnom stanju.

Posle burne svađe koja se dogodila u zajedničkom stanu, L.H je prvo pucala iz gasnog pištolja, a zatim na hodniku gađala D. M. iz samostrela. Ranjeni muškarac je kucao na vrata komšije zatraživši pomoć, posle čega je u svesnom stanju uputio poziv policiji i Hitnoj pomoći.

Ekipe su ubrzo došle na lice mesta, nakon čega se žena zaključala u stan i nije dozvoljavala pristup službenicima. Oko 7:20 se samovoljno predala i oružje kojim je ranila supruga joj je odmah oduzeto.

Ubrzo nakon incidenta, žena je prebačena na VMA u centar za kontrolu trovanja, gde je toksikolški pregledana. Kako prenose Novosti, postojala je osnovana sumnja da se nalazila pod uticajem alkohola ili opojnih supstanci.

Par je od ranije poznat policiji po kršenju zakonskih propisa. Osim pištolja, policija je na licu mesta pronašla falsifikovana lična dokumenta. U Lidija i Dušan Milojević živeli su u vanbračnoj zajednici u Rakovici i nisu imali dece, dok njena ćerka živi odvojeno u Kruševcu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.