U trendu

Rumunija: Kolima ubio našu radnicu u fabrici, povredio još petoro Srba! (video)

Jedna državljanka Srbije je poginula, a petoro državljana Srbije je povređeno u fabrici Leoni u rumunskom gradu Pitešti.

Nesreća se dogodila tako što je jedan zaposleni radnik automobilom uleteo u grupu ljudi koja se nalazila na fabričkom posedu u selu Arges Baslov.

Srpska državljanka I.I. (28) iz Niša, u Rumuniji je boravila na obuci, piše B92.

Mediji su preneli i da je automobilom upravljao Andrej-Kristijan Karamelea (22), koji je zaposlen u Leoniju na određeno vreme, kao i da je vozačku dozvolu dobio pre godinu i po dana.

Pet osoba je povređeno i one su prebačene u bolnicu, a najmanje osam osoba je zatražilo pomoć na licu mesta, zbog napada panike.

„Stravičan incident se dogodio nekoliko minuta pre 10 sati. Mladić je vozio auto marke BMW, želeo je da se pokaže radnicima Leonija koji su imali pauzu za obrok, u jednom trenutku je dostigao brzinu od 80 km/h i uleteo pravo među stolove gde je sedelo oko pedesetak radnika“, navode rumunski mediji.

Svedok nesreće Dumitru Andrej Adelin pozvao je policiju uz konstataciju da se nije moglo pretpostaviti da će doći do tragedije.

„Video sam da dolazi iz pravca nekih kamiona, odjednom je skrenuo desno i udario direktno u ljude. Žena je podletela pod auto i preminula na licu mesta“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.