U trendu

Samoubistvo fudbalera na parkingu: sportista se ubio zbog dugova?

Juče je na parkingu ispred tržnog centra Roda na Novom Beogradu pronađeno beživoto telo muškarca, a policija je danas potvrdila da je preč o Bojan Periću, 36-godišnjem bivšem igraču futsala.

Kako prenose beogradski mediji, bivši sportista je najverovatnije zbog dugova pucao u sebe iz lovačke puške. Samoubistvo se dogodilo oko pet sati ujutru, a slučajni prolaznici zatekli su u nedelju ujutru stravičan prizor na praznom parkingu ispred supermarketa.

– Nije bilo svedoka u trenutku pucnjave, ali, sudeći po tragovima koje je policija otkrila na uviđaju, Bojan je pucao u sebe dok je sedeo u svom BMW. Njegovo telo pronašli su prolaznici ispred vozila, pored otvorenih vrata, a sumnja se da je preminuo na mestu, i to nekoliko sati pre nego što je pronađen. Očigledno je da se spremao za ovaj čin, izabrao je taj parking i vreme kada je prazan kako eventualno ne bi nekog ugrozio – rekao je za Kurir izvor blizak istrazi.

Prema nezvaničnim podacima, motiv ovog samoubistva bili su navodni dugovi.

Perić iza sebe ima uspešnu karijeru u futsalu, koju je okončao pre nekoliko godina u jednom klubu u Novoj Pazovi. Bio je oženjen i imao je čerkicu od šest godina.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (4)