U trendu

Sedmoro povređeno u pet saobraćajnih nezgoda u Beogradu

Sedam osoba je povređeno u pet saobraćajnih nezgoda koje su se u Beogradu dogodile protekle noći, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U 19.21 sati na uglu Nemanjine i Ulice Hajduk Veljkov venac lakše povrede zadobila je 60-godišnja ženska osoba u svojstvu pešaka nakon što ju je zakačio tramvaj, pa je prebačena u Urgentni centar.

U svojstvu pešaka povređen je i 61-godišnji muškarac u Ulici Slavka Miljkovića u Resniku, koji je gubio svest, ali nije reanimiran, a takođe je prevezen u Urgentni centar.

U Bulevaru Vojvode Mišića u 19.59 sati lakše je povređen 27-godišnji muškarac i potom prevezen u Urgentni centar.

U 21.54 sati na autoputu kod Lastine stanice lakše su povređena tri muškarca – jedan od 31, a dva od 20 godina, i prebačeni su u Urgentni centar.

U istu ustanovu prevezen je i 30-godišnji muškarac koji je lakše povrede zadobio u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 22.52 sati na Novom obrenovačkom putu kod Umke.

Hitna pomoć je noćas imala 116 intervencija od čega 22 na javnom mestu, pri čemu su se za pomoć najviše javljali astmatičari, hipertoničari i srčani bolesnici, a u manjem broju oboleli od maligniteta i dijabetesa, navela je Macura.

Ona je dodala da je juče zabeležen neočekivano veliki broj intervencija Hitne pomoći – čak 162 od čega 43 na javnom mestu uključujući pet saobraćajnih nezgoda.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar