U trendu

ล est osoba povredjeno u udesima u Beogradu, tri osobe imale trovanje gasom

Jedna ลพena povredjena je jutros u saobraฤ‡ajnoj nesreฤ‡i koja se dogodila oko 8.25 na skretanju sa mosta na Adi Ciganliji ka Centru Sava, kazala je agenciji Beta potparolka Hitne pomoฤ‡i u Beogradu Nada Macura.

Ona je dodala da je jutros oko 6.00, u sudaru kamiona i automobila na Panฤevaฤkom putu, povredjen muลกkarac (57). On je zbog povreda prevezen u Urgentni centar.

Posle ponoฤ‡i dogodile su se joลก tri saobraฤ‡ajne nesreฤ‡e.

U udesu koji se dogodio u Bulevaru kneza Aleksandra Karadjordjeviฤ‡a oko 00.30 povredjena je ลพena (46). Muลกkarac (45) povredjen je u nesreฤ‡i koja se dogodila oko 1.00 na Bulevaru Nikole Tesle. Njih voje su prevezeni u Urgentni centar na dijagnostiku.

Mladiฤ‡ (22) povredjen je oko 1.20 u Beogradskoj ulici u Ugrinovcima kada se prevrnuo njegov automobil. On je prevezen na dalje leฤenje u Kliniฤko-bolnฤki centar Zemun.

Muลกkarac (32) lakลกe je povredjen u saobraฤ‡ajnoj nesreฤ‡i koja se dogodila oko 22.30 na raskrsnici ulica Vladimira Tomanoviฤ‡a i Vojislava Iliฤ‡a.

Hitna pomoฤ‡ reagovala je sinoฤ‡ oko 22.30 i zbog trovanja gasom jedne porodice u Ulici doktorke Drage Ljoฤiฤ‡. Muลกkarac (44), ลพena (41) i devojka (21) bili su oลกamuฤ‡eni kada je doลกla lekarska ekipa, ali su se osvestili i prevezeni su na Vojno-medicinsku akademiju.

Hitna pomoฤ‡ noฤ‡as je obavila 141 intervenciju. Pomoฤ‡ su najฤeลกฤ‡e traลพili astmatiฤari, a lekarske ekipe reagovale su i zbog ljudi u alkoholisanm stanju, sporadiฤnih tuฤa i padova s povredama.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.