U trendu

Šestoro povredjeno u udesima u Beogradu i Nišu

U četiri saobraćajne nezgode koje su se tokom noći i jutra dogodile u Beogradu lakše je povredjeno pet osoba, a u Nišu je na parkingu ispred tržnog centra povredjeno sedmogodišnje dete, rečeno je u Hitnoj pomoći i Policijskog upravi u ta dva grada.

U 04.38 na stajalištu autobusa u Ledinama lakše je povredjen muškarac od 25 godina, rekla je agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Ona je navela i da su dve osobe lakše povredjene u saobraćajnoj nezgodi koja se u 1.46 dogodila na raskrsnici ulica Kralja Milana i Kneza Miloša.

„Oni su zbrinuti na licu mesta, a odbili su prevoz u dežurnu medicinsku ustanovu“, dodala je Macura.

Prema njenim rečima kod Pravnog fakulteta u Bulevaru kralja Aleksandra u 22.43 lakše je povredjen motociklista, a na Zrenjaninskom putu u smeru ka Padinskoj Skeli povredjen je muškarac (32).

„Hitna pomoć intervenisala je 117 puta, od tog broja 12 intervencija bilo je na javnom mestu“, kazala je Macura.

Ona je rekla da su se od hroničnih bolesnika službi Hitne pomoći najviše javljali srčani bolesnici, astmatičari i hipertenzičari.

U sudaru dva vozila na parkingu ispred tržnog centra „Stop šop“ u Nišu lakše je povredjeno sedmogodišnje dete, potvrdili su danas u Policijskoj upravi u Nišu.

„Dete je povredjeno u vozilu ‘opel astra’ koje je udario ‘ford’ prizrenskih registarskih oznaka kojim je upravljao vozač sa prebivalištem u Nišu star 65 godina“, izjavili su u niškoj polciji agenciji Beta.

Udes se dogodio sinoć oko 20.00 časova, a protiv vozača ‘forda’ biće podneta krivična prijava za ugoržavanje bezbednosti u saobraćaju, rekli su u policiji.

Prema navodima niške policije, sinoć nešto posle 19.00 časova lakše su povredjeni vozači dva automobila koja su se sudarila na raskrsnici ulica Kosovke devojke i Pantelejske.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.