U trendu

Sipali deterdžent u fontanu na Slaviji, snimile ih sigurnosne kamere (video)

Juče je u Begradskoj hronici objavljen snimak na kojem se vide osobe koje u fontanu na Trgu Slavija sipaju deterdžent.

– Ova za sada nepoznata lica, a nadam se da će Tužilaštvo brzo da utvrdi ko je na snimku, ubacila su u fontanu veću količinu deterdženta. Na taj način su pokušali da oštete fontanu, jer kada se unutra nađe deterdžent dođe do oštećenja mehanizma u samoj fontani – objasnio je Goran Vesić, i dodao da je ovo drugi takav slučaj u poslednjih nekoliko meseci.

Beogradski vodovod uradio analizu i potvrdilo se da se u fontani nalazi veća količina deterdženta.

4 komentara
 1. Balkan

  Ako ih indentifikujete i uhvatite moj predlog je da najmanje mesec dana ciste po gradu i fonatane takodje a na ledjima da im bude ispisano ja sam kriv za fonatanu. Ako su mladi onda zajedno sa roditeljima. Pa tako redom i za one sto se prave pametni pa svrakopisuju po zidovima ili oni sto unistavaju murale, sve to na kazne ciscenja po gradu zajedno sa roditeljima.

 2. Anonimni

  VOle oni fontanu ali tesko im pada sto je oni ne sagradise ali su zato u pionirskom gradu ostavili sagradjeni papirni objekat da traje koliko i kontejneri koji propadaju u zemlju kad stanes pored njih i tako jos neke ,,sitnice,,tranvaji koji idu samo pravo kad dodju u krivinu vozac izadje i zanosi.

 3. Anonimni

  Svi glavni gradovi imaju slične fontane , samo naši idioti tzv. europejci to ne vole

 4. zoran

  A kada ce da miniraju fontanu ove budale..kada im toliko smeta.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike