U trendu

Školski autobus udario u kuću, lakše povređeno petoro dece

Nešto posle 19 časova u Busijama školski autobus je udario u automobil, sleteo s puta, udario u kuću i završio u dvorištu. Pravo je čudo što nije bilo stradalih, prenosi RTS.

Lakše je povređeno petoro dece, 12-godišnjak je doživeo blagi potres mozga, a 11-godišnja devojčica povrede vilice.

U dnevnoj sobi porodice Manojlović cigle, šut i kompletno polomljen nameštaj. U trenutku kada je autobus udario u zid kuće, iza kog se, na sreću, nalazila vitrina, Milorad je odmarao na samo nekoliko metara dalje, u drugom uglu sobe.

Oglasilo se i JKP GSP “Beograd“.

“Pre svega želimo da izrazimo tugu svih zaposlenih u JKP GSP „Beograd“ zbog povreda koje su naši najmlađi zadobili vraćajući se iz škole. Iako naš vozač nije kriv što pokazuju i dokazi sa lica mesta tu smo da porodice podržimo koliko god možemo. Naime, vozač putničkog vozila je prošao na znak „STOP“ bez zaustavljanja i velikom silinom udario autobus koji je obavljao školski prevoz dece. Kolika je sila u pitanju pokazuje činjenica da je udarcem odgurnuo vozilo na susednu kuću na kojoj je tom prilikom srušen zid. Ljudi koji su se nalazili u kući nisu povređeni, kao ni vozač autobusa, pa ni lica iz putničkog vozila, ali je petoro dece povređeno ovom prilikom! Apelujemo još jednom na odgovornost za volanom, pre svega vodite računa o deci, vodite računa kako vozite u blizini škola i vrtića i još jednom izražavamo veliku tugu zbog dece koja su povređena“, saopštavaju iz GSP-a.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar