U trendu

Stravičan sudar: Tri osobe poginule u nesreći kod Kikinde

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se popodne oko 17 sati dogodila na putu od Bašaida prema Kikindi, kada su se sudarila dva putnička automobila, poginule su tri osobe iz Novog Miloševa, u opštini Novi Bečej, prenosi Blic.

Kako se nezvanično saznaje, živote su izgubile sve tri osobe koje su se nalazile u putničkom automoblu „golf 2“. Na licu mesta smrtno su stradale Etelka S. (46) i njena ćerka Dijana (21), dok je nešto kasnije preminuo Radovan S. (53). Mada još nema zvanične potvrde, svi stradali su, najverovatnije, iz iste porodice. Vozač i putnici iz drugog automobila nisu povređeni.

– Dve ženske osobe iz istog automobila bile su bez znakova života kada je ekipa Hitne službe stigla na mesto nesreće. Teško povređenog muškarca, njihovog saputnika, pokušali smo da prevezemo do bolnice u Kikindi, urađena je reanimacija, ali je, nažalost, nakon toga preminuo – rečeno je u kikindskoj Hitnoj službi.

Nesreća se dogodila kada su se na tzv. topolskoj raskrsnici, na drugom kilometru od Bašaida prema Kikindi, sudarila dva automobila. Jedno vozilo je bio „golf“ u kojem su stradale sve tri osobe. Mada iz Policijske uprave u Kikindi nema zvanične informacije o ovom događaju, nezvanično saznajemo da je uzrok nesreće, najverovatnije, neustupanje prvenstva prolaza.

Uviđaj na licu mesta još je u toku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.