U trendu

Stravičan zločin: Majka drogirala svoje šestoro dece, pa ih odvela u smrt (video)

Telo devojčice pronađeno u Tihom okeanu 7. aprila pripada 12-godišnjoj Sieri Hart, jednoj od šestoro dece nestale u stravičnoj nesreći terenca koji se survao niz visoke stene na kalifornijskoj obali. Tela još petoro članova iste porodice pronađena su na obali u okrugu Medosino.

Nesreća se dogodila kada je Dženifer Hart (39) vozilo, u kom je bila sa svoje šestoro usvojene dece i suprugom Sarom, survala niz provaliju u more. Istražitelji veruju da je to učinila namerno. Nekoliko dana pre užasne nesreće, službenici Centra za socijalni rad otvorili su istragu o porodici Hartove, zbog navodnog zanemarivanja dece.

U petak su rezultati obdukcije pokazali da je Dženifer u trenutku nesreće bila pod uticajem alkohola, a u krvi Sare Hart i još dvoje dece pronađene su značajne količine supstance koju sadrži lek za alergiju Benadril. Jedna od nuspojava tog leka je pospanost.

Policija je pronašla tela Dženifer iSare Hart i njihove četvoro dece, Markisa (19), Džeremaje (14), Abigejl (14), Siere (12), dok se za telima Hane (16) i Devontea (15) još uvek traga. Prema navodima policije, nijedno dete nije bilo vezano sigurnosnim pojasom.

Podaci pronađeni na softveru vozila ukazuju da je nesreća bila isplanirana, odnosno da je majka želela da ubije svoju porodicu, prenosi Jutarnji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.