Sudar dva tramvaja u Požeškoj ulici, jedna osoba lakše povređena

Foto: Beta

U Beogradu se tokom noći dogodilo osam saobraćajnih nezgoda u kojima je lakše povređeno 15 osoba, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći.   

U Požeškoj ulici kod Šumarskog fakulteta oko 6.00 sudarila su se dva tramvaja, a lakše povrede zadobio je muškrac star 32 godine. On je sa povredama glave prevezen u Urgentni centar.

Nešto pre 7.00 zbog naglog kočenja u gradskom autobusu u Ulici Antifašističke borbe putnica je zadobila povredu glave i grudnog koša, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura. 

Oko 6.30 jutros u Ulici Jurija Gagarina u saobraćajnoj nezgodi lakše je povređeno pet osoba, među kojima i dvogodišnje dete, koje je bez vidljivih povreda prevezeno na Institut za majku i dete. 

U Zemunu sinoć oko 22.00 usled prevrtanja auta povređena su tri deteta. Devojčica stara 11 godina povredila je nogu, druga devojčica od 16 godina zadobila je povrede glave i ugruvana je, dok je dečak star 13 godina zadobio povrede glave. Njih dvoje prevezeni su u Urgentni centar.

Hitna pomoć tokom noći intervenisala je 119 puta, od čega 26 puta na javnom mestu. Najviše zdravstvenih poteškoća imale su osobe sa povišenim pritiskom. 

(Beta)

Ostavite komentar

Ostavite komentar