U trendu

Sudar dva tramvaja u Požeškoj ulici, jedna osoba lakše povređena

U Beogradu se tokom noći dogodilo osam saobraćajnih nezgoda u kojima je lakše povređeno 15 osoba, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći.   

U Požeškoj ulici kod Šumarskog fakulteta oko 6.00 sudarila su se dva tramvaja, a lakše povrede zadobio je muškrac star 32 godine. On je sa povredama glave prevezen u Urgentni centar.

Nešto pre 7.00 zbog naglog kočenja u gradskom autobusu u Ulici Antifašističke borbe putnica je zadobila povredu glave i grudnog koša, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura. 

Oko 6.30 jutros u Ulici Jurija Gagarina u saobraćajnoj nezgodi lakše je povređeno pet osoba, među kojima i dvogodišnje dete, koje je bez vidljivih povreda prevezeno na Institut za majku i dete. 

U Zemunu sinoć oko 22.00 usled prevrtanja auta povređena su tri deteta. Devojčica stara 11 godina povredila je nogu, druga devojčica od 16 godina zadobila je povrede glave i ugruvana je, dok je dečak star 13 godina zadobio povrede glave. Njih dvoje prevezeni su u Urgentni centar.

Hitna pomoć tokom noći intervenisala je 119 puta, od čega 26 puta na javnom mestu. Najviše zdravstvenih poteškoća imale su osobe sa povišenim pritiskom. 

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.