U trendu

Suluda trka kolima – teško povređene dve žene, uhapšen vozač

Dve žene iz Bajine Bašte teško su povređene na samom ulasku u ovaj grad iz pravca Užica kada ih je, dok su šetale trotoarom, pokosio putnički automobil, prenose mediji u Srbiji.

Prema prvim, još uvek nepotvrđenim informacijama, do nesreće je došlo kada je jedan od dva automobila, čiji su se vozači trkali putem, u velikoj brzini izleteo sa kolovoza i udario u prolaznice.

Bajinobaštanke su u teškom stanju prevežene u užičku bolnicu.

Oba vozača koja su učestvovala u suludoj vožnji, potvrđeno je „Blicu“, pobegla su sa lica mesta i za njima se traga.

Uhapšen vozač koji je autom oborio dve žene na trotoaru

Brzom i efikasnom akcijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Bajinoj Bašti, nakon 15 minuta od saobraćajne nezgode, pronađen je vozač koji je oborio dve ženske osobe na trotoaru u Ulici Dušana Višića.

Policija je pronašla vozilo „alfa“ i vozača D.N.(1993) u blizini Bajine Bašte, koji je nakon saobraćajne nezgode pobegao sa lica mesta.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati. Policija nastavlja rad na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja, saopštava MUP.

Dve žene iz Bajine Bašte teško su povređene na samom ulasku u ovaj grad iz pravca Užica kada ih je, dok su šetale trotoarom, pokosio putnički automobil, i u teškom stanju prevežene su u užičku bolnicu, preneo je ranije „Blic“.

List navodi da je, prema nepotvrđenim informacijama do nesreće došlo kada je jedan od dva automobila, čiji su se vozači trkali putem, u velikoj brzini izleteo sa kolovoza i udario u prolaznice.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar