U trendu

Supruga Đorđa Balaševića imala udes?

U Vanizelesovoj ulici u novosadskom naselju Podbaru u petak oko 14 časova sudarila su se dva automobila, od kojih jedan pripada porodici poznatog pevača Đorđa Balaševića. U ovoj nesreći, u kojoj su oba vozila znatno oštećena, srećom, niko nije povređen, tako da nije bilo potrebe da intrerveniše medicinska ekipa Hitne pomoći.

Po rečima očevidaca, pored smrskanog „nisana murano“, stranih registarskih oznaka koji pripada porodici Balašević, viđena je pevačeva supruga Olivera, koja je dala izjavu policiji koja je obavila uviđaj.

Po nezvaničnim saznanjima, za volanom pomenutog automobila je u trenutku sudara bila Olivera Balašević, ali da ona nije izazvala saobraćajku. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Oliverom Balašević i proverimo da li je ona, ili njihov vozač upravljao kolima u trenutku sudara, ali nije odgovorila na poruku.

Za sudar je kako saznajemo, kriv vozač „škode superb“, beogradskih registarskih tablica. On je izlazio sa parkinga i nije obratio pažnju da li u kolovoznoj traci u koju je izlazio, nailazi vozilo u susret. Od siline udara delovi „škode“ su odleteli nekoliko metara dalje, a „nisan“ je udario u ogradu pored.

Posle date izjave policiji, Oliveru Balašević je kući odvezao sin Aleksa, prenose Novosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.