Suprugu ubijene pevačice Jelene Marjanović pritvor do 30 dana

Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom da je prošle godine ubio svoju suprugu, pevačicu Jelenu Marjanović, odredjen je pritvor do 30 dana, potvrdjeno je danas agenciji Beta u Višem sudu u Beogradu. 

Portparolka Višeg suda Bojana Stanković rekla je da je Marjanoviću odredjen pritvor zbog opasnosti da će uticati na svedoke i time ometati postupak. 

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović potvrdio je ranije danas da je u Beogradu uhapšen Zoran Marjanović zbog sumnje da je ubio svoju suprugu, pevačicu Jelenu Marjanović.

Telo Jelene Marjanović pronadjeno je na nasipu u beogradskom naselju Borča 3. aprila 2016. godine. Ona je nestala dan ranije, a Zoran Marjanović je uveče prijavio njen nestanak. Zoran Marjanović je do juče bio učesnik rijaliti programa na TV Pinku.

(Beta)

1 komentar
  1. milan

    Zasto se cekalo toliko ? Svima je bilo jasno da je on ubica jedino nasem pravosudju nije bilo jasno.Policija je imala godinu dana vremena da pokrene krivicni postupak…ko je kocio i zasto u ovom jasnom slucaju treba ispitati i najstrozije kazniti.Bruka i sramota.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike