U trendu

Telo mladića izvučeno iz Dunava, sumnja se da je reč o nestalom Mateju Perišu

Telo mlađeg, za sada nepoznatog muškarca, nađeno je jutros u Dunavu kod Ade Huje, navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Dežurni zamenik Višeg javnog tužioca u Beogradu obavio je uviđaj na licu mesta i naložio obdukciju, toksikološke i DNK analize, kojima će se utvrditi identitet, za sada NN lica, kao i uzrok smrti.

Ministarstvo unutrašnjih poslova i Više javno tužilaštvo u Beogradu će blagovremeno obavestiti javnost o rezultatima pomenutih analiza koje obavlja Institut za sudsku medicinu.

Mediji javljaju da bi to mogao da bude Splićanin Matej Periš, koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra prošle godine u Beogradu.

Periša je istrčao iz kluba „Gotik“, trčao po ulicama Beograda pokušavajući da zaustavi taksi i onda, kako se vidi na snimcima nadzorne kamere, stepenicama se spustio prema Savi.

Sve vreme su trajale intenzivne potrage za nestalim Perišom.

Oglasio se i Nenad Periš

Otac Mateja Periša, Nenad Periš izjavio je da ga je srpska policija obavestila o tome da je u Dunavu kod Ade Huje pronađeno telo mladića.

On je za hrvatske medije rekao da se još mora uporediti DNK.

„Ali po odeći, pronađen mladić odgovara Mateju. Eto, to je ono što vam mogu reći, nemam za sada ništa drugo. Jako mi je teško i očekivali smo neku sretniju informaciju, ali svaka istina je istina i s njom se moram suočiti, ja i moja porodica. To je tako, dalje ne mogu ništa kazati. Jako mi je teško. Doći ću za Beograd“, rekao je Nenad Periš.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar