Teška noć: U Beogradu pet saobraćajki, dve teške traume

U Beogradu se noćas dogodilo pet saobraćajnih nesreća u kojima su dvojica muškaraca zadobili teške povrede, rekla je za Tanjug portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

U ulici Aleksandra Vojinovića u Resniku, u 19.48 prevrnuo se bager sa visine od otprilike dva-tri metra, a muškarac starosti od oko 20 godina koji je njim upravljao, je usled toga zadobio povrede koje se vode kao teška trauma. On je prevezen u Urgentni centar.

U 20.08 U Benkovoj ulici kod broja pet u Boljevcima, lakše je povređena ženska osoba starosti od oko 22 godine i prevezena je u KBV Bežanijska kosa.

U nezgodi na surčinskom putu kod broja devet na Ledinama u 21.12, lakše povrede je zadobio muškarac od oko 60 godina koji je potom prevezen u KBC Bežanijska kosa.

U 23.00 Na oblaznici od Resnika ka Bubanj potoku, smeru ka Nišu, šleperu je pukla guma koja je potom udarila u putnički automobil sa stranim državljanima.

Kako je Macura navela, iako je automobil bio uništen, dvogodišnje dete i muškarac i žena starosti od oko 30 godina su uglavnom zadobili lakše kontuzione povrede kolena i prebačeni su u Urgentni centar.

U nezgodi koja se dogodila u Ruzveltovoj ulici u 02.16, teške povrede je zadobio 24-godišnji biciklista koji je prevezen u Urgentni centar.

Hitna pomoć je protekle noći intervenisala 92 puta, od kojih 24 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali hronični bolesnici.

U Beogradu se juče tokom dana dogodilo sedam saobraćajnih nesreća, a Hitna pomoć je intervenisala 140 puta, od kojih 51 na javnom mestu i posao se obavljao normalno, navela je Macura.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.