U trendu

Težak udes kod Kovilja: Sedmoro povređeno u sudaru dva automobila

Sedmoro osoba povređeno je večeras u teškom sudaru dva automobila na putu Beograd-Subotica, u blizini Kovilja. Na oko 15 kilometara od Novog Sada, sudarila su se vozila beogradskih i rumskih registarskih oznaka, prenosi „Blic“

Kako saznajemo, poginulih srećom nema, ali ima više povređenih i odvezeni su kolima Hitne pomoći. Šta je dovelo do udesa biće poznato nakon uviđaja, a prema rečima očevidaca začuđujuće je da u ovoj nezgodi nije bilo žrtava.

Portparolka Hitne pomoći dr Biljana Vasić izjavila je za “Blic“ da su na teren izašla dva ambulantna vozila koja su prevezla tri osobe u novosadski Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

– Pomoć smo pružili mladiću starom 21 godinu koji je doživeo politraume, odnosno višestruke telesne povrede koje na sreću nisu opasne po život, kao i dva muškarca stara 27 i 37 godina koji su zadobili lakše povrede glave – rekla nam je dr Vasić.

U Urgentnom centru kažu da su u toj zdravstvenoj instituciji zbrinuli još četiri osobe sa lakšim povredama, te da se svi nalaze pod budnim okom lekara i da je dijagnostika u toku.

Saobraćaj se nakon nesreće odvijao otežano iz pravca Beograda ka Novom Sadu, ali je sada potpuno prohodan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.