U trendu

Tri osobe povređene u dve saobraćajke, 124 intervencije Hitne

Tri osobe povređene su u dve saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu, rekla je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u ulici Vojvode Stepe, kod broja 321, teže su povređene dve žene, a na lice mesta upućene su dve lekarske ekipe.

Prva ekipa intervenisala je u 23.23 časova i odvezla u Urgentni centar devojku (26), koja je zadobila povrede glave i vrata, dok se druga ekipa uputila na lice mesta u 23.34 i prebacila u Urgentni centar ženu (40), koja je zadobila prelom potkolenice.

Jedna devojka (22) lakše je povređena u udesu, koji se dogodio u 21.35 časova u ulici Kirovljeva, te je prevezena u Urgentni centar.

Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 124 puta, od kojih 24 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali hronični bolesnici, hipertoničari, astmatičari i srčani bolesnici.

U Beogradu su se juče dogodile dve saobraćajne nesreće, u kojima niko nije teže povređen, a Hitna pomoć je intervenisala 130 puta, od kojih 27 na javnom mestu, dodala je Macura.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar