U trendu

Tužilac Tomo Zorić potvrdio da je bio sa navijačem Partizana Milošem Djukanovićem tokom …

Državni tužilac Tomo Zorić potvrdio je danas da je navijač Partizana Miloš Djukanović bio u njegovom društvu kada je uhapšen u Pančevu, da je to bio „privatan susret“ i da je prisustvovao hapšenju.

Zorić koji je član Državnog veća tužilaca, je za internet portal Nova.rs izjavio da se u društvu kolegenice Milice Ljubičić, koja je zamenica tužioca Drugog osnovnog tužilaštva u Beogradu, sa Djukanovićem našao u restoranu kako bi od njega uzeo račune i kiriju u ime svoje majke, „koja mladiću oko šest meseci izdaje stan“.

„Tačno je, našli smo se u restoranu ‘Vetrenjača’ u Pančevu, reč o mladiću koji oko šest meseci iznajmljuje stan, a koji je u vlasništvu moje majke. Moja saradnica i ja smo se danas našli s njim, kako bih ja preuzeo račune i kiriju od njega. Ne znam čime se bavi, niti o čemu se radi, reč je o mladiću fudbaleru. Ostalo zaista ne znam“, rekao je Zorić.

Kako je dodao, on je ostao u restoranu sa saradnicom, dok je mladić odveden na informativni razgovor.

Za uhapšenog Miloša Djukanovića mediji navode da je blizak vodji „Principa“ Veljku Belivuku, zvanom Velja Nevolja, koji je uhapšen juče.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar